Skip to main content

Pianostemmer Rotterdam

Ik ben pianostemmer in Rotterdam en omgeving. Met veel passie en vakkennis stem ik piano’s en vleugels bij particulieren, radio- en televisiestudio’s en uiteraard concertzalen en theaters.

Tijdens mijn dienstverband bij de Steinway & Sons importeur van Nederland was ik verantwoordelijk voor concertstemmingen, technisch onderhoud en maatwerk voor de piano’s en vleugels van diverse concertzalen in Nederland. Zo behoorde o.a. De Doelen (Rotterdam) tot een locatie waar ik vrijwel dagelijks de vleugels onder handen had.

Pianostemmer voor Rotterdam en omstreken

Piano’s stemmen doe ik in de regio Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg, Zevenkamp, Zevenhuizen, Waddinxveen, Moordrecht, Krimpen aan den IJssel, Bergschenhoek, Vlaardingen, Spijkenisse, Rhoon, Schiedam, Barendrecht en omstreken.

€ 110,- Stemming piano of vleugel

  • Gecertificeerd pianostemmer en pianotechnicus
  • Lid VvPN (branchevereniging voor pianostemmers en pianotechnici)
  • Vakkundig, eerlijk en onafhankelijk
  • Hoogopgeleid bij Steinway & Sons en Yamaha

In alle wijken van Rotterdam stem ik piano’s

Vanaf Rotterdam centrum, Rotterdam-Noord, tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen-Crooswijk, tot aan Overschie en Pernis. In alle buurten van Rotterdam kom ik. Dus ook in buurten zoals Spaanse Polder, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Prins Alexander, Rozenburg, Rivium en Zevenkamp. Of zoekt u een pianostemmer in Rotterdam Zuid? Ook daar kom ik. Denk bijvoorbeeld aan wijken zoals Charlois, Feijenoord, Hoogvliet en IJselmonde. Op alle plekken in Rotterdam kan ik bij u op de stoep staan. Pianostemmer Martijn van Dijk is in alle markten thuis. Zo onderhoud en repareer ik piano’s en vleugel in Rotterdam.

Afspraken weer mogelijk vanaf 31-10-2022

Tot 31-10-2022 ben ik niet bereikbaar. Plan eenvoudig een afspraak via de knop “online afspraak inplannen” U kunt ook een WhatsApp-bericht (06 81 90 15 63) of een e-mail sturen via info@martijn-vandijk.nl. Uw bericht zal ik beantwoorden wanneer ik daartoe in de gelegenheid ben. Ik zie ernaar uit om er weer voor u te zijn.